FIVE COLLECTION by PDPAOLA

Το φως της αυγής περνά μέσα από τα καταπράσινα δάση. Ο σιωπηλός ήχος της άγριας ζωής. Η συλλογή FIVE αντανακλά την εμπειρία της επανάκτησης των ριζών μας και γιορτάζει το ταξίδι στην αναζήτηση της εφήμερης και αιώνιας ομορφιάς. Αναζητώντας την πραγματική ομορφιά και φεύγοντας μακριά από την αστική έννοια του κοσμήματος, αυτή είναι μια συλλογή που εμπνέεται από όλη αυτή τη συντριπτική σκηνή. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια με μια ασυνήθιστη σχεδίαση που έρχεται σε αντίθεση με τις πέντε χρωματιστές πέτρες που τα διακοσμούν. Επιχρυσωμένο 18k γνήσιο ασήμι που είναι συνδυασμένο με ζαφείρι μπλε κορούνδιο, ροδόλιθο, χρυσές αντανακλάσεις, καθαρούς λευκούς τόνους και αποχρώσεις της σαμπάνιας που δίνουν σε κάθε κομμάτι μια στροφή μετατρέποντάς το σε ένα ντελικάτο κόσμημα, αποκτώντας τη φυσική ομορφιά της άγριας ζωής.

Τα σχέδια της συλλογής ακολουθούν μια ασυνήθιστη αισθητική που αντικατοπτρίζει την ουσία της φύσης, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία των ατελών μοτίβων. Οι οργανικοί τρόποι συνδέονται με τον εαυτό μας, δημιουργώντας την αιώνια ιστορία για το ελεύθερο πνεύμα μας. Γινόμαστε οι το σύμβολο της γης, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια νέα εποχή όπου η δύναμη της ομορφιάς βρίσκεται στη στάση και στην ψυχή των γυναικών.

Τα σχέδια της συλλογής Five είναι κατασκευασμένα με 18k επιχρυσωμένο ασήμι. Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, περιδέραια και βραχιόλια που συνδυάζουν αποχρώσεις από μπλε ζαφείρι, χρυσές αντανακλάσεις, καθαρούς λευκούς τόνους και αποχρώσεις της σαμπάνιας σε μια σειρά κοσμημάτων που θα γίνουν καθημερινοί σας σύμμαχοι