...

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ

Σε μια χώρα όπου ο ήλιος είναι γενναιόδωρος

λαμβάνοντας υπόψη δύο βασικές παραμέτρους στην επιλογή των γυαλιών ηλίου, την προστασία και το στυλ τότε ξέρουμε ότι… 

η πιο stylish συλλογή γυαλιών ήρθε από τη Meller.

Διαχρονικά – Μινιμαλιστικά – Μοντέρνα
Βασισμένα σε Εκρήξεις Χρωμάτων

Designed in Barcelona

 

Με βασικό κριτήριο το σχήμα του προσώπου σας, η ομάδα του artique σας προτείνει..

Οβάλ Πρόσωπο

Σε ένα οβάλ πρόσωπο, με απαλές καμπύλες και ίσα χαρακτηριστικά, με τέλεια ισορροπημένες αναλογίες λόγω των υψηλών ζυγωματικών και του ελαφρώς στενού σαγονιού, προτιμούνται τα γυαλιά ηλίου σε μικρό μέγεθος και με στρογγυλό σκελετό, αφού εναρμονίζονται τέλεια με τις φυσικές γραμμές του προσώπου ή τα φαρδιά γυαλιά που θα είναι ίσα ή λίγο μεγαλύτερα από το πιο φαρδύ μέρος του προσώπου. Ένα ιδανικό πρόσωπο για να υποστηρίξει έντονα σχέδια και χρώματα.

Στρογγυλό Πρόσωπο

Σε ένα στρογγυλό πρόσωπο, με απαλές γωνίες, ίδιο μέγεθος στο πηγούνι και το μέτωπο, με μεγάλα μάγουλα και νεανικά χαρακτηριστικά ταιριάζουν τα κλασσικά γυαλιά μεσαίου μεγέθους, με διακριτικές γωνίες και στρογγυλεμένη βάση, ένας γεωμετρικός σκελετός ορθογώνιου σχήματος με έντονες γωνίες που θα δείχνει το πρόσωπο πιο λεπτό και μακρύ αφού θα σπάει τη δομή του ή ακόμα και ένας σκελετός με διχρωμία στο κάτω μέρος του

-20%
43,00
ΣΥΛΛΟΓΗ DASHI
-20%
ΣΥΛΛΟΓΗ mahe
-20%
ΣΥΛΛΟΓΗ SUKU

Τετράγωνο Πρόσωπο

Σε ένα τετράγωνο πρόσωπο, με έντονες γωνίες, ευρύ μέτωπο και πηγούνι και μια καθαρή ορθογώνια δομή, ταιριάζουν οι οβάλ σκελετοί με στρογγυλεμένες άκρες που μαλακώνουν τις γωνίες ή ακόμα και οι σκελετοί σε στυλ cat-eye και semi-rimless για να ισορροπήσουν οι γωνίες που δημιουργούνται στο πηγούνι.

-20%
συλλογη YSTER
-20%
συλλογη kubu

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιά

Σε ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, με έντονα ζυγωματικά και ένα καλοσχηματισμένο πηγούνι ταιριάζουν τα περισσότερα σχέδια, όπως σκελετοί teashade, wayfarers, cat-eye, browline,. Τα πρόσωπα με αυτά τα χαρακτηριστικά χρειάζονται ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με φαρδύ σκελετό και έντονες γωνίες, ή ακόμα και τα γυαλιά χωρίς σκελετό εφαρμόζουν ιδανικά.

-20%
ΣΥΛΛΟΓΗ EYASI

MELLER - We Are What We Choose To Become