...

Ισχυρές πεποιθήσεις – Ισχυρά σχέδια

Με συνεχή προσπάθεια στήριξης των γυναικείων δικαιωμάτων, η συλλογή Aisha έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη του Afrikable, ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τις γυναίκες στο Lamu της Κένυας.

Διαφάνεια προς την πρόοδο

Χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον

Το 5% των διαδικτυακών εσόδων της συλλογής της Aisha θα κατευθυνθεί άμεσα στην επέκταση του εργαστηρίου Afrikable, βελτιώνοντας τον εξοπλισμό και τη δημιουργία ενός νέου σπιτιού μητρότητας.

Ο ιδρυτής της PDPAOLA και τρία μέλη της ομάδας ταξίδεψαν στην Κένυα για να μάθουν για το Ίδρυμα Afrikable και να βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ο εθελοντισμός ήταν μια υπερβατική στιγμή για όλους, επαγγελματικά και προσωπικά.

«Αυτή η εμπειρία άνοιξε τα μάτια μας, απλά αισθανθήκαμε την ανάγκη να βρούμε τον τρόπο να συνεργαζόμαστε από την PDPAOLA, ως brand και ως άνθρωποι. Η Aisha είναι το αποτέλεσμα. “

Μια συνειδητή κομψότητα

Δείξτε τα αληθινά σας χρώματα

Η συλλογή Aisha εμπνέεται από τα σχήματα και τα χρώματα της Ανατολικής Αφρικής.

Η ευγένεια και η πολυπλοκότητα είναι η ουσία αυτής της σειράς και της χρωματικής παλέτας με βιολετί, χρώμα του μήλου, ροδακινί και κερασί αποχρώσεις.

Φτιαγμένο από ασήμι 925 και επιχρυσωμένο με 18 καράτια, οργανικά σχήματα οδηγούν την ατμόσφαιρα της Aisha, μετατρέποντας σε πρωτοπόρο και διαχρονικά κλασικά.

Afrikable σημαίνει φροντίδα. Η Aisha σημαίνει κοινή χρήση.

Χαιρετίσματα από την Κένυα!