Τρόποι πληρωμής και Αποστολής

ΑΓΟΡΑ

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στον χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη της εταιρείας, η τελευταία έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης, προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την παραγγελία και να τη διορθώσει.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωση της αγοράς, εμείς θα στείλουμε την παραγγελία σας με courier και εσείς θα την παραλάβετε πληρώνοντας το αντίτιμο του προϊόντος και επιπλέον την χρέωση για την αντικαταβολή 3€.

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η κατάθεση σας πρέπει να γίνει σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς, με επωνυμία ΡΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5048098109880
    IBAN: GR87 0172  0480  0050 4809  8109  880
  • EUROBANK: 0026.0017.63.0201441348
    IBAN: GR660 2600 17 0000 63020 144 1348

Στην αιτιολογία θα πρέπει να σημειώνετε το ονοματεπώνυμο πελάτη

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο artique@artique.gr 

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (απευθείας χρέωση)

Η διαδικασία συναλλαγής αναλαμβάνεται από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro.

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση γίνεται μετά τη τιμολόγηση και αποστολή του προϊόντος.

  • Μπορείτε να επιλέξετε να χρεωθεί η κάρτα σας εφάπαξ (όλο το ποσό). Ο συγκεκριμένος τρόπος συναλλαγής γίνεται με όλες τις κάρτες της ελληνικής αγοράς.

Όλα τα παραπάνω είναι μέρος της διαδικασίας που επιβάλλεται από την τράπεζα και απαιτείται για την αποδοχή και ολοκλήρωση της συναλλαγής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Redirection της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ , παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας 3D Secure (Verified by Visa  & MasterCard Secure code)  και Anti-Fraud

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  διαθέτει φυσικό κατάστημα στο Αιγάλεω, Μοσχονησίων 2. Εαν επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών ή κόστος αντικαταβολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX. Εάν το ποσό είναι μικρότερο των 30€, υπάρχει επιβάρυνση 3€ που βαρύνει τον πελάτη, εκτός και αν τρέχουμε κάποια προωθητική ενέργεια, οπότε το κόστος αποστολής θα είναι μηδενικό. Σε περίπτωση που η περιοχή που βρίσκεστε, ορίζεται από την SPEEDEX Courier απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη, υπάρχει μία επιπλέον χρέωση 5€, για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, εφόσον το προϊόν που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμο, βρίσκεστε εντός Αττικής και ολοκληρώσετε την παραγγελία σας έως τις 12 το μεσημέρι.