ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σχετικά με τις παραγγελίες σας

Μπορώ να αλλάξω κάτι στην παραγγελία μου;

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλλεί μπορείτε να κάνετε όποια αλλαγή επιθυμείτε! Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας στο 211.117.3210

Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας μου;

Φυσικά και μπορείτε! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211.117.3210 ή μέσω mail στο artique@artique.gr και εμείς θα κάνουμε όποια αλλαγή επιθυμείτε, για να παραλάβετε την παραγγελία σας απροβλημάτιστα!

Μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου την ίδια μέρα;

Φυσικά! Αν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα μας και βρίσκεστε εντός Αττικής, έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε αυθημερόν εφόσον μας το ζητήσετε! Όλες οι αποστολές είναι δωρεάν για συνολικό ποσό άνω των 40€.

Τι θα γίνει με το ποσό που έχω πληρώσει αν κάνω κάποια αλλαγή στην παραγγελία μου;

Αν η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, εμείς θα σας πιστώσουμε το ποσό στην κάρτα σας και θα κάνετε εκ νέου την πληρωμή για το νέο ποσό της παραγγελίας σας. Επιθυμείτε κάτι διαφορετικό; Θα χαρούμε να βρούμε μαζί μια λύση που σας εξυπηρετεί, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211.117.3210.

Θέλω να κάνω κάποια αλλαγή στο προϊόν που παρέλαβα με ένα μικρότερης αξίας.

Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να κάνετε όποια αλλαγή επιθυμείτε εντός 14 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Αν επιλέξετε κάτι μικρότερης αξίας, εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποσό της διαφοράς, σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε!

Μπορώ να ολοκληρώσω μία συναλλαγή και να στείλω ως δώρο κάποιο προϊόν, σε κάποια άλλη διεύθυνση;

Φυσικά και μπορείτε! Όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας, εμείς θα στείλουμε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Υπάρχει δυνατότητα να σας στείλουμε την απόδειξη αγοράς με email ή στη διεύθυνση που θα μας ζητήσετε.

Δεν μου αρέσει το προϊόν που παρέλαβα και θέλω να το επιστρέψω.

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε αρκεί να μην έχει φορεθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια που το συνοδεύουν. Θα μας το επιστρέψετε με τη συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποσό που πληρώσατε σε έναν λογαριασμό της επιλογής σας εντός 7 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα της επιστροφής βαρύνουν εσάς.

Έχασα την απόδειξη αγοράς και θέλω να το επιστρέψω.

Είμαστε δίπλα σας για να βρούμε λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Καλέστε μας στο 211.117.3210 και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε.

Έχετε κάποια άλλη απορία;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211.117.3210 ή ηλεκτρονικά στο artique@artique.gr. Σε περίπτωση που βρίσκεστε κοντά στην περιοχή μας, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

artique
Μοσχονησίων 2, Αιγάλεω
τ.κ. 12243